KUP UEFA – DINAMO/BENFICA – LISABON

OPIS ARANŽMANA

13.3.2019. ZAGREB – LISABON

Sastanak putnika 2 sata prije leta u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb. Polazak charter zrakoplova na izravnom letu za Lisabon u 11:00 sati. Po dolasku u zračnu luku Lisabon i nakon obavljanja carinskih formalnosti, slijedi odlazak na panoramski razgled grada autobusom. Smještaj u hotel.

Slobodno poslijepodne. Noćenje.

14.3.2019. LISABON

Doručak. Odjava iz hotela. Fakultativno odlazak na razgled Lisabona. Posjet nekim od najpoznatijih povijesnih dijelova grada, kao što su samostan Sv. Jeronima iz 16 st., pod zaštitom UNESCO-a, razgled crkve i prekrasnog klaustora,  kula Belem uz rijeku Tagus, koja se nalazi na listi UNESCO-ve svjetske baštine i odakle je Vasco da Gama isplovio na putovanje do Indije te Spomenik pomorcima.

U poslijepodnevnim satima odlazak prema stadiona Estádio do Sport Lisboa e Benfica (64.400 mjesta) na kojem će se odigrat utakmica Europa lige  1/8 Finala SL Benfica- HNK Dinamo s početkom u 21:00 sati. Nakon utakmice prijevoz autobusom od stadiona do Zračne luke “Aeroporto de Lisboa”

15.3.2019. LISABON

Polijetanje zrakoplova prema Zagrebu predviđeno je u 01:30 sati s dolaskom u Zagreb u ranim  jutarnjim satima.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 6.950 kn

Doplatu za jednokrevetnu sobu: 850 kn

Cijena po osobi uključuje: prijevoz posebnim zrakoplovom prema programu, zrakoplovne pristojbe, transferi navedeni prema programu, smještaj u hotelu 3*, jedno noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: ulaznice za nogometnu utakmicu, doplatu za jednokrevetnu sobu (850 kn), dodatne troškove, naknadu za uslugu rezervacije, putno osiguranje te sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”

Prijave i uplate: Rezervacijom/prijavom ovog putovanja podrazumijeva se uplata 100% cijene aranžmana. Ostatak iznosa prije početka puta.

Odustajanje od putovanja: Zbog specifičnosti ove vrste putovanja i posebnih uvjeta rezervacije usluga koji vrijedi u Portugalu za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana agencije, osim uvjeta prijave i odustajanja od putovanja. Za ovo putovanje vrijede sljedeći uvjeti odustajanja od putovanja: «Ukoliko klijent otkaže aranžman, agencija zadržava 100% od ukupne cijene aranžmana.» Usluge koje su predmetom ove Ponude izvršavaju se isključivo povezane sa trgovačkom ili poslovnom ili profesionalnom djelatnošću  NARUČITELJA.

Predlažemo uplatu zdravstvenog osiguranja za inozemstvo te osiguranja od rizika otkaza putovanja, koje je moguće izvršiti samo pri prvoj uplati (rezervaciji) aranžmana

Završno pismo šaljemo 1 dan prije početka putovanja.

Napomena: zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama, aranžman je organiziran na posebnom charter letu te je red letenja podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 1 dan prije puta; moguća su odstupanja u programu putovanja s obzirom na regulativu prometa u Zagrebu i Lisabonu* Kalkulacija je rađena na bazi najmanje 150 prijavljenih putnika. U slučaju promjene kalkulativnih elemenata, odnosno tečaja valute, agencija zadržava pravo izmjene cijene.