Innsbruck i svijet Kristala Swarovski – 1 dana autobusom

CIJENA ARANŽMANA : 

  • od 345,00 kn po osobi

TRAJANJE

  • 1 dan

DATUM

  • 23.05., 26.09.2020.

OPIS ARANŽMANA

1. dan. Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (južna strana) u 01.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Wattensu u 01.15h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju Muzeja kristala Swarovski, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Kompanija Swarovski 2020. godine slavi 125. obljetnicu i za svoje posjetitelje su pripremili brojne iznenađenja, tako da će posjetitelji moću uživati u novom vrtuljku koji podsjeća na pariške karusele, ali i u već poznatim atrakcijama: brdu sa skulpturom iz čijih usta teče vodopad ili čudesnoj šumi kristalnih oblaka koji se ogledaju u crnom zrcalu umjetnog jezera… Ovaj čarobni Svijet kristala Swarovski otvoren je 1995. godine povodom stote obljetnice postojanja tvrtke Swarovski, a upravo je tom prigodom poznati umjetnik André Heller dizajnirao ovo čarobno mjesto koje je danas nadaleko poznata znamenitost koja je oduševila više od dvanaest milijuna posjetitelja iz cijeloga svijeta. Po dolasku, razgled muzeja i uživanje u nevjerojatnoj ljepoti prekrasnih umjetničkih djela izrađenih od stakla i kristala. Slobodno vrijeme za posjet suvenirnici u kojoj možete kupiti prigodne poklone i suvenire. Okupljanje grupe i odlazak prema glavnom gradu pokrajine Tirol, INNSBRUCKU, alpskom gradu smještenom na 582 metara nadmorske visine, koji će Vas oduševiti arhitekturom u gotičkom i baroknom stilu. Po dolasku u Innsbruck, kraća šetnja sa voditeljem putovanja, nakon čega slijedi slobodno vrijeme. Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima i odlazak prema mjestu polaska. Vožnja autobusom kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.

POLAZAK:  23.05., 26.09.
Cijena po osobi: 345,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu u Muzej kristala Swarovski, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

NADOPLATA:

  • ulaznica u Muzej kristala Swarovski (cijena uz minimalno 10 prijavljenih putnika za posjet muzeju): 17,00 € / osoba

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

PUTOVANJA : 008