O nama

Turistička agencija J.U.S.T. TRAVEL

About us
  • Tim agencije čine suradnici s preko deset godina iskustva u turizmu
  • Organizirani smo, savjesni, pouzdani, točni
  • Nudimo jedinstven i inovativni pristup klijentu i njegovim potrebama

MISIJA je agencije pripremiti za gosta najbolju moguću ponudu prije polaska na putovanje, a na destinaciji u kojoj boravi mu kroz kvalitetnu suradnju s partnerima ispuniti sva očekivanja i ponuditi uvijek više i bolje. Samo zadovoljan gost će se vratiti i u agenciju i na destinaciju, a samo kvalitetna suradnja organizatora i davatelja turističkih usluga u svim segmentima, jamac je tog zadovoljstva.
Dojmovi s putovanja najvrjedniji su suveniri sa stalnim boravištem u sjećanju svakog putnika. Možda se bez pomoći fotografija nakon obilaska neke destinacije putnik ne može sjetiti koje je sve detalje vidio, ali uvijek se sjeća kako se na nekoj destinaciji osjećao. Naša je misija i želja i plan da se na svakoj destinaciji svaki naš putnik osjeća odlično.

VIZIJA agencije je raznolikom, bogatom ponudom potaknuti zainteresiranost ljudi svih generacija za putovanja. Svako je putovanje priča za sebe, a svaka destinacija izvor novih spoznaja i znanja. Putovati se mora da bismo svi zajedno upoznavanjem drugačijeg, proširili vlastite vidike, osvijestili bogatstvo različitosti i razvili poštovanje i toleranciju. Čvrsto vjerujemo da nas putovanja čine boljim ljudima. Boljim prema drugima, ali i prema sebi.